Goed schrijven. Dat kan ik, dat doe ik graag en dat dekt de lading verreweg het beste. Schrijfwerk dat uiteenloopt van goedgebekte, creatieve content tot degelijke (bedrijfs-)journalistieke artikelen.

Ook geef ik les. Op de hogeschool InHolland, vakgroep Creative Business. Ik ben op weg om mijn BDB en BKE te halen. Mijn streven is om het lesgeven en tekstschrijven te blijven combineren, practice what you preach, or something like that...

Daarnaast heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van digitale strategieën. Uitvogelen, doorvragen en formuleren “wat er precies hoe gecommuniceerd moet worden” en daar oorspronkelijke digitale keuzes voor maken en beargumenteren.

06-24523148

of

 

over mij

Ik ben opgeleid tot allround tekstschrijver en daarna cum laude afgestudeerd als literatuurwetenschapper. Ik heb bij kranten, bladen, merken, uitgeverijen en de NOS gewerkt als tekstschrijver / redacteur / (adjunct-) hoofdredacteur / projectleider/ digitaal strateeg. In 2014 Spin-Award gewonnen met NOS-site voor Sotsji. Ik geef sinds begin 2016 les op het HBO.

KvK-nummer: 62734245


recent werk

  • Copywriter bij BUX
  • Journalist bij FONK
  • Contentstrateeg bij NOS